Frans Leermakers Award voor SOVIC

18 mrt 2018

Tijdens het Haagse Sportgala dat op 23 januari jl. plaats vond in het Circustheater in Scheveningen, is aan SOVIC (voorheen De Sportbank) de Frans Leermakers Award uitgereikt.

SOVIC-directeur Louk Burgers nam uit handen van wethouder Rabin Baldewsingh de Award in ontvangst, die bestaat uit een glazen bokaal en een geldprijs van vijfduizend euro. Het is de eerste keer dat deze Award wordt uitgereikt. Deze is vernoemd naar Frans Leermakers als eerbetoon voor zijn verdiensten voor de sport en wordt jaarlijks uitgereikt aan een organisatie, vereniging of persoon die erin is geslaagd een verbinding te leggen tussen de samenleving en de sport. SOVIC krijgt deze Award voor de maatschappelijke programma’s die de organisatie sinds de oprichting tien jaar geleden uitvoert om verbinding tot stand te brengen tussen mensen door middel van sport. Dit gebeurt onder meer met de interventie Sportclub als Buurthuis van de Toekomst en de jaarlijkse Sportieve Opening van het Parlementaire Jaar.

Bovenstaande foto is gemaakt door Fotograaf Sebastiaan Nederhoed.

Foto v.l.n.r. Sandra Schenk (SOVIC), Louk Burgers (SOVIC), wethouder Rabin Baldewsingh en Wesley Kokken (SOVIC).

20170123 205403.1

Partners:            fonds21           rabobank           kansfonds

Sportieve Opening van het Parlementaire Jaar 2017:HVK Logo liggend RGB124353 VL LOGO 2017  37001 EVF Logo CMYK  knltb logo rgb lig  KOMPAN NoPayoff CMYK  LOGO Nieuwspoort 2017 284C4064 Logo MA NL RGB mboRijnland logo kleur RGB    DH NL Rgb Comp   min OCW Logo1RO VJ Logo 2 RGB pos op wit x nl