Campagne ‘Jij hebt het recht…’

18 mrt 2018

We leven in een mooi land. Nederland. Met elkaar. Maar als je net even verder kijkt is dat lang niet altijd zo. Er zijn veel mensen kwetsbaar door bijvoorbeeld armoede of eenzaamheid. Overal om je heen liggen kansen om kwetsbaren weer onderdeel van onze samenleving te maken. Soms moet je ze alleen even zien.

Kansen

Kansfonds laat deze kansen zien. Zo heb je het recht een dakloze te groeten. Daarmee geef je hem of haar aan dat ze als mens wordt gezien. Je hebt het recht om je koffie te drinken in een tent waar mensen met een beperking werken. En hen daarmee een werkplek te bieden waar wordt gekeken naar wat ze wél kunnen. Deze en meer voorbeelden heeft Kansfonds vertaald naar concrete kansen.

Kansen die goed doen voor anderen. Kansen die daarmee ook goed doen voor jezelf. Want door goed te doen, geef je jezelf ook de kans écht actief onderdeel te zijn van onze samenleving. Stuk voor stuk hebben we het recht goed te doen. Dat is de boodschap van deze campagne. Het doel is kwetsbare mensen nét wat minder kwetsbaar maken. Weer meer samenleving worden.

Ook zin om een kans te pakken? Bekijk het kansenoverzicht.

 

Partners:            fonds21           rabobank           kansfonds

Sportieve Opening van het Parlementaire Jaar 2017:HVK Logo liggend RGB124353 VL LOGO 2017  37001 EVF Logo CMYK  knltb logo rgb lig  KOMPAN NoPayoff CMYK  LOGO Nieuwspoort 2017 284C4064 Logo MA NL RGB mboRijnland logo kleur RGB    DH NL Rgb Comp   min OCW Logo1RO VJ Logo 2 RGB pos op wit x nl