Over Sovic

De Stichting SOVIC ontwikkelt innovatieve concepten en projecten voor het aanpakken en oplossen van sociaal-maatschappelijke vraagstukken. Vanuit de overtuiging dat iedereen moet kunnen deelnemen aan de samenleving. Kansen en mogelijkheden moet krijgen. Zodat een krachtige samenleving ontstaat. Zonder achterblijvers, zonder sociaal kwetsbaren, met perspectief voor iedereen. Alleen dan zijn er kansen voor verbinding tussen mensen, organisaties, culturen. Een enthousiast Sovic team zet zich hier voor in. Met hoofd en hart: realistisch en betrokken. 

Leefwereld centraal

Bij het ontwikkelen en uitvoeren van concepten en projecten staat altijd de leefwereld van de burgers die deel uitmaken van het sociale vraagstuk centraal. SOVIC ontwerpt geen systemen, waarin de leefwereld moet passen. Integendeel: de leefwereld is onze inspiratie, ons ijkpunt. In alle gevallen worden de concepten vormgegeven in programma’s en  door ons getoetst in de praktijk, soms met participatie van derden. Daarna voeren wij de programma’s uit, of kunnen andere marktpartijen in het sociaal-maatschappelijke speelveld deze van ons afnemen.

Partners:            fonds21           rabobank           kansfonds

Sportieve Opening van het Parlementaire Jaar 2017:HVK Logo liggend RGB124353 VL LOGO 2017  37001 EVF Logo CMYK  knltb logo rgb lig  KOMPAN NoPayoff CMYK  LOGO Nieuwspoort 2017 284C4064 Logo MA NL RGB mboRijnland logo kleur RGB    DH NL Rgb Comp   min OCW Logo1RO VJ Logo 2 RGB pos op wit x nl